16 september 2018

Det finns vardag mellan helgerna men jag orkar inte skriva om det

Den här helgen har jag ägnat mycket tid åt att plugga och att vara väldigt trött. Plugga, jo man insåg ju att det behövdes läggas en del tid på det men tror ändå att det är lite extremt just såhär i början. Det är ändå roligt och intressant så det går ju bra. Detta var det första helgen på länge utan storslagna planer så musten gick ur mig totalt när jag kände att jag bara kunde ta det lugnt utan att vara på väg någonstans. Somnade runt halv nio i fredags och redan åtta på lördagen började jag få panik för att jag måste sova fast både Calle och John hade kompisar här. Barnen behövde ju också sova så det löste sig ganska snart. Sedan sov jag minst tio timmar ännu en natt.

Calle och jag var in till stan i lördags och letade kläder till ett bröllop medan John var med farmor och farfar. Just när man letar efter något speciellt sådär är det skönt att slippa ha John med eftersom letande kan ta ett tag. Man blir irriterad och vill inte behöva lobba ett uttråkat barn också. Tog ett tag gjorde det också denna gång och jag fick ladda med sushi till lunch för att härda ut. Avskyr också att shoppa så vill alltid ha sånt avklarat snabbt. Calle hittade i alla fall en kostym, jag köpte skor som jag blev jättenöjd med och har en klänning redan. Bara något att ha över axlarna som fattas men får väl nätshoppa det istället.
 Var som sagt asigt trött resten av lördagen sedan och hade tänkt att ta mig ut på en löprunda men det blev ett bad istället. Är rätt säker på att löprundan hade varit mer tillfredsställande. Och så klippte jag gräset också som växt sig meterhögt. Ganska tillfredsställande det med.
 Jag älskar skogen den här årstiden även om det är enerverande och lite äckligt med alla hästflugor som sätter sig på en. John fick leta pokemon och så var vi ute hela familjen. Har också hunnit få besök av mamma och vara till badhuset idag. John ville så gärna visa vad han lärt sig på simskolan och hoppade väl från trampolinen tusen gånger. Helt slut låg han sedan i soffan hela kvällen, bröt ihop lagom till läggning och kan nu inte somna allas. Övertrött eller på väg att bli sjuk får vi väl veta i sinom tid. Ja man blir faktiskt väldigt trött av badhus.

Inga kommentarer: