5 augusti 2018

Så gick en vecka

Wow! Den här veckan har varit händelserik och ganska intensiv om än rolig. I måndags åkte jag och John till Johns moster i Stockholm. Förutom att värmen var än hemskare där och att åka tunnelbana var rena tortyren hade vi det väldigt bra. Vi hann träffa min mormor och moster till exempel.
Vi ägnade även en dag på Gröna Lund. John har nästan växt ur småbarnsdelen och åkte allt han fick på den större delen. Roligast var visst lustiga huset. Jag utmanade mig själv och åkte Fritt fall. Det var hemskt, läskigt och rätt kul faktiskt. Gillar ju att utmana mig med sådant jag är rädd för så det kändes väldigt bra efteråt.
Vi hann även bada en heldag och se en rolig show med clowner som råkade uppträda precis när vi gick förbi för att ta tunnelbanan mot tåget hem. John skrattade så han kiknade. 

I fredags fyllde John år och han fick såklart frukost på sängen och paket av oss på morgonen. Calle jobbade hela dagen så jag städade och John lekte med kompis. På kvällen åt vi födelsedagsmiddag på Luna Lucet och åt glasstårta med grannarna. 

Igår var det lördag och då kom min pappa och hans fru hit och firade John. Vi åt soppa och våfflor samt kladdkaka med ordentligt med garnering till fikat. När de begav sig hemåt efter en mysig dag var vi bara tvungna att svalka av oss så vi åkte och tog ett dopp. Sedan avslutades kvällen med pizza och mer häng med grannbarnet för Johns del.
Idag var det så dags för det stora släktkalaset. Vi var 12 personer till bords och idag bjöd vi på pastasallad och paj. Extra roligt var att min bror med familj, som bor i Stockholm, var i krokarna och därför kunde vara med. Denna gång tog vi glassbomb till efterrätt. 

John har fått flera tv-spel i present så han har att göra ett tag. Nu ska jag ägna resten av söndagen åt att vila och sedan återstår endast ett kalas för John. Kompiskalas men det tar vi nästa helg. 

Inga kommentarer: