24 juni 2018

Slappnar av

Jag har haft svårt att slappna av och gå ner i varv denna semester. Var och är otroligt rastlös, antagligen eftersom kroppen och hjärnan inte behöver spinna på i 120 hela tiden men ändå har svårt att komma ur det hjulet. Den här veckan är jag också supertrött och orkar knappt hålla ögonen öppna efter nio. Så kanske har jag börjatgå ner i varv trots allt. Det är ändå skönt att de första två veckorna av vår semester är här hemma och att man kan ta det lugnt och ta dagen som den kommer. Jag försöker träna en hel del. Igår gick jag och Jack milen i sisuskogen och idag sprang jag femman på samma spår. Det är mycket backar där så det är en liten utmaning för mig. Jag har anmält mig till blodomloppet (1 mil) i slutet på augusti och är sugen på tjurruset i september. Så det är bara att träna. Det känns fint att ha tiden till det.
Vi gör lite det som faller oss in på dagarna. Igår ville John leka med en kompis så jag satt mest på altanen och läste hela dagen. På kvällen kom grannarna hit och grillade. Jag lyssnar på sommarpratarna i P1, vi spelar krocket och tränar hunden i trädgården. Jag har glömt varför jag slutade träna hund. Det är ju så fantastiskt roligt! 

Idag var vi in till stan och handlade lite nytt till oss alla, käkade stors glassar på Cavli och spelade piratminigolf. Utflykter blandat med vila och häng med vänner. Det är finfint det. Vi har den här veckan kvar till att bara hänga runt. Nästa vecka åker vi bort på vår sommarresa. Det ser jag också fram emot. 

Inga kommentarer: