30 juni 2018

Sätter punkt för kräks

Jaha, nu har vi lyckats haft både feber (med kräkningar) samt den vanliga kräksjukan under den här semestern. John blev sjuk i fredags och spydde hela dagen. Bara att ställa in massa roligt igen då. Nu hoppas jag ändå att vi är färdigkräkta för den här sommaren.

Innan det där hade vi i alla fall några fantastiska dagar.
På tisdagen var jag och John till Natasha och badade i deras pool. Vi fick belgiska våfflor till lunch och hade det allmänt fantastiskt.

På kvällen möttes vi upp igen, nu med tillökning av Maria och Christine. Och så hade vi picknick i stadsparken, pratade i mun på varandra och skrattade.

Jag hade både tränings- och badkläder med mig så efteråt drog jag till Skutberget, sprang 5 km och badade av mig svetten efteråt. Solnedgången var så vacker så jag satt bara och njöt på klipporna och ville aldrig åka hem.

Vi har badat mycket på dagarna och John har varit mer i vattnet än på land. Hoppa från brygga är en favorit.

Vi skulle prova att sova i tält igen. Dock tyckte John det var för konstigt så den natten gick vi in igen. Vi skulle prova en annan natt igen och sedan blev John sjuk. Tältet står fortfarande på gården så förhoppningsvis gör vi ett nytt försök imorgon natt när John FÖRHOPPNINGSVIS är helt återställd igen.
 I torsdags var vi på Putte i parken för att titta på Samir och Viktor som ungefär en miljon andra människor. Åkte karusell och sprang i uppblåsbara hinderbanor hann vi också med. Och shuffla, det gjorde vi givetvis.

Nu laddar vi om för fler fantastiska sommardagar.

Inga kommentarer: