3 juni 2018

Ni blir det gnäll

Nej nu är det alldeles för varmt! Bara sluta nu! Det var himmelriket igår när det kortvarigt åskade och regnade men sedan mattades inte värmen ändå. Inte alls. Jag höll på att avlida på eftermiddagen idag när huset är dom en bastu och ingen skugga finns att  någonstans. Då hade vi ändå badat hela förmiddagen, ätit glass och varit i luftkonditionerade affärer. På kvällen kan man inte vara uteoch få lite svalka för då blir man uppätn av mygg. Slut på gnäll.

Nej men vi gör väl det bästa av situationen och badar mycket. Igår var vi vid Skivtjärn med mamma och idag åkte vi till Arnäs med vänner. John är en fisk i vattnet och jag njuter. Calle avskyr både värmen och att bada så där blir det mer gnäll.
Vi har också hunnit gå på bakluckeloppis, lämna in min cykel för service, grilla och köpa kläder till skolavslutningen. Jag vill helst bara bosätta mig i vattnet. Helgerna går så fort och jag är verkligen redo för sommarlov nu, Det är inte mycket kvar nu, Fyra dagar för eleverna varav en dag är skolavslutning, Sedan en veckas jobb utan elever och sedan är det rakt in i semestern, Mentalt är jag redan där.

Inga kommentarer: