18 juni 2018

Båtbuss och lappar

Måndag och första semesterveckan. Första utflykten blev en tur med båtbussem i Karlstad. Ett fint sätt att komma ut i skärgården och se mer av Karlstad. Vi hade med fika och John fick sitta längst fram med de som jobbade på båten. Han var väldigt nöjd. Vi åkte en tur som började vid slussvaktaren och slutade vid Ccc. Lagom rundtur som tog cirka en och en halv timme.
John lekte med en kompis på eftermiddagen och jag betade av en punkt på min att-göra-lista för sommarlovet. Städa alla köksskåp. Eller kom till hälften innan hunden vill ute på sin långpromenad och sedan skulle jag på zumba, Är dock säker på att det kommer fler regniga dagar denna sommar så jag hinner städa klart dem. Ändå skönt att bli av med några stora måsten.

Inför de oplanerade dagarna innan vi ska åka bort på semester har vi ju skrivit ner fler saker vi vill göra och sedan lagt alla lapparna i en skål. Varje kväll drar vi sedan en lapp för att se vad vi ska göra dagen efter. John tycker det är mäkta spännande. Idag drog han först baka något och bestämde snabbt att det skulle bli kladdkaka. Eftersom baka inte tar så lång tid tog vi en lapp till. Det blev äta på pinchos vilket jag blev mäkta glad över. Bokade bord direkt och det ska bli superkul att äta ute med familjen. Slänger nog in några scones till frukost också. 

Inga kommentarer: