24 maj 2018

Vill och gör

Varmt så varmt i dag. Orken tryter på de flesta samtidigt som vi fått en myggbom i vår kära kommun. Det går verkligen inte att vara i skogen just nu. På tomten är det bättre men svårt att vara ute på kvällen om man inte vill bli sönderbiten. Så tråkigt när man bara vill vara ute. Aja, gör det bästa av situationen fast det är ärligt talat ganska trökigt att bli myggbiten även inne på träningspasset. 

Två veckor kvar till sommarlov och det enda jag vill göra just nu är att: 
*hänga på stranden. John och jag åkt dit idag efter jobbet. Ljuvligt skönt i vattnet och mysigt att sitta på en filt och picknicka. Det blev ännu trevligare när vi råkade stöta på vänner där. 

*ligga och läsa. Tillsammans med John, ensam i hammocken, på stranden. Ja, bara dåsa och läsa. Hämtade ut beställning till mig och John idag. Jag fick Kingens nyaste och John fick Handbok för superhjältar och Ishavspirater. Den senarer började vi läsa i nu ikväll och den verkade väldigt spännande. 

Sommarsaker. Dessutom bokade vi årets semesterresa i går så det drar väl lite extra i den tarmen. Det jag annars gör är att: 

*jobba ganska hårt och intensivt. Ta emot nya elever är toppenkul men kräver en del i början. Jag är avslut varje kväll men orkar inte heller lägga mig tidigt eftersom det är så skönt när kvällarna blir svalare.

*cyklar och tränar. Snart bara två veckor kvar till halvvätterna. En veckas träningstid kvar då jag tänkte att jag enbart skulle ta det lugnt veckan innan. Utvilade ben tror jag är viktigt för att lyckas. Däremot vill jag krama ur det sista nu. Mycket cykling blir det. Ska bli riktigt skönt att bara träna ”för nöje” sedan. Hoppas kunna ta mig igenom halvvätterna innan ”repet dras” och hoppas att jag kan njuta lite också. 

Det är ju tur att mina måsten är rätt så nöjsamma också. 

Inga kommentarer: