20 maj 2018

Motion och häng denna helg

Helgen rann förbi. Det är som värsta högsommar med värmen som är nu. Vi började helgen med att grannarna kom över ”på ett glas” och på lördagen hade jag planerat en lite vandring med Natasha medan John lekte med en kompis och Calle slipade utemöblerna. Jag och Natasha utgick från Humeltorps camping och hade planerat en mils tur ungefär längst med vattnet. Det visade sig att turen var ganska lätt då vi gick på en grusväg hela tiden. Vattnet såg vi inte mycket av då skogen var i vägen. Däremot visade sig sommarsverige från sin bästa sida och på slutet hittade vi en brygga (tillhörde campingen eller en annan anläggning där så vi inkräktade inte på en privatperson) där vi kunde inta vår medhavda lunch. Mysigt blev det och trevligt att umgås. På eftermiddagen vilade jag i hammocken, läste och målade mer på pergolan. Calle tittade på hockey med grannen och John lekte med grannbarnet. På kvällen tittade Calle och jag faktiskt på en film TILLSAMMANS. Minns inte när det hände senast och det var väldigt mysigt. Vi såg ”Parfymen”. Jag har tidigare läst boken och tyckte filmen också var bra. Också ovanligt.
Denna dag började med att vi åkte in till stan. John behövde nya skor och shorts, Calle skor och jag cykelskor och glasögon. Vi hittade allt utom skor till Calle. Dessutom åt vi lunch på Ikea. Hemma igen invigde jag mina nya skor och glasögon och cyklade lite mer än 5 mil. Det är hårdträning nu med bara några veckor kvar till halvvättern. Jag var ganska mörbultad efter de fem milen så jag vet inte hur jag ska ta mig igenom 15. 

Är faktiskt lite nervös för det. Men jaja. Det är några veckor kvar och jag har nu cyklat 26 mil totalt. Hoppas hinna 40 innan loppet. Så får jag var i form eller inte sedan. Resten får vara vilja och skallben. Tur ändå att det bara är en vecka kvar till semester sedan. Ifall kroppen bryter ihop totalt eller nåt. 


Inga kommentarer: