13 april 2018

Stapplar runt med ömma muskler

Vårvädret smög sig på. Och med det var det dags att ta cykelvägen till jobbet. Så i torsdags bar det av på min nya, snabba cykel. Väldigt mycket mer lättåkt än den gamla damcykeln må jag säga och inte så konstigt kanske.

Det var härligt men sedan fick jag vila rumpan några dagar för det gör väldigt ont att sitta på en sådär smal sadel. Måste köpa en gelsadel eller något. Nästa vecka är jag dock på et igen. Jag läste på Vätternrundans sida att de tycker man ska ha cyklat 50 mil innan loppet om man ska åka 150 km som jag. Så det gäller att hålla igång alltså. 
Det blev läge för altanhäng i veckan också. Å vad skönt att det äntligen blev dags. I helgen är det jag som ställe fram utemöblerna. Och har vi tur blir det grillpremiär också. Jag hoppas så mycket på det just nu. Lyckan när det första vårvädret visar sig alltså. Kom igen nu vitsippor!

Vill dessutom gärna löpträna, tvätta fönster och plantera blommor i helgen men har sån sabla träningsvärk efter pump, strong och cykling så vi får se om jag mest kommer stappla runt med stela muskler.

Inga kommentarer: