29 april 2018

Aktiv helg

 Veckan innehöll mycket som vanligt men det roligaste var nog att gå på Johns simavslutning efter fem veckors simskola. Jag var väldigt imponerad av hur mycket han lärt sig och tre märken fick vi köpa med oss hem. På lördagen diskuterade vi vad vi skull hitta på medan fadern i huset fick sova ut efter en utekväll. John vill bara åka till badhuset för att ta fler märken så dit drog vi. Mycket riktigt kunde han visa kunskaper förytterligare två märken och var stolt som en tupp. Efter lunch tog vi med oss hunden ut för att leta stolpar i friska forshaga-jakten och passade på att äta årets första mjuk/kulglass.

På kvällen var det min tur att gå ut och roa mig. Jag träffade vänner på Frost i Karlstad. Där åt vi mat och världens godaste efterrätt som var en lakritspanacotta. Så drack vi några drinkar också. Den här blå var det viol i och det var inte gott. Smaken påminde ganska mycket om tvål faktiskt. Kvällens godaste drink var en apple martini. Jag var väl hemma cirka halv 12. Det var en perfekt kväll.
Däremot sov jag urdåligt på natten eftersom Calle snarkade hur mycket som helst. Till slut gav jag upp och la mig i soffan. Sedan fick jag i alla fall sovmorgon till tio. Calle och John åkte in till stan och jag gick ut med hunden. Vi letade stolpar igen och var i skogen i en och en halv timme. Fantastiskt!
På eftermiddagen cyklade jag 3,6 mil i backig terräng. Tränar som en tok för halvvättern nu. Jag behöver både träna upp sittbenen och benmusklerna. Jag ska försöka cykla till jobbet varje dag denna vecka så har jag snart fått ihop 20 mil. John lekte med grannbarnet under tiden jag var ute på tur. Till kvällen grillade vi och nu är jag oerhört trött. Det blir en mjukstart på veckan i alla fall, jobbar måndag men på tisdag är det röd dag och första maj. Hoppas på fint väder.

Inga kommentarer: