11 mars 2018

Trött och matt och full i skratt

En vecka tog det för John att bli frisk igen. Vilken tur att Calles mamma och pappa kunde vara här måndag till onsdag så man slapp känna stressen över allt det där man borde ha gjort på jobbet istället. Torsdag var jag hemma och för egen del var det en väldigt bra plan då jag ju blev förkyld själv. Sov och vilade mer än John den dagen. Dessutom satt vi i soffan och gosade en hel del. John väldigt mysig och gosig. Hunden trivdes han med.
På fredagen åkte jag till Örebro för att gå på Skolverkets dialogmöte om ett nytt kartläggningsmaterial. Vi spenderade dagen på Örebro slott som är en väldigt vacker byggnad om än rätt kall som konfeferensanläggning. Jag fick inspiration av att prata med nya människor inom samma yrkesgrupp så det var en lyckad dag. Sedan tittade jag bara in hemma en snabbis för att åka vidare mot Karlstad där jag mötte upp mina 
arbetskamrater. Vi käkade på Olssons bazar och firade några som fyllt jämnt. Det var en trevlig kväll och jag är glad att jag trotsade tröttheten och tog mig iväg.
På lördagen var jag dock helt däckad. Så trött och förkyld. Efter att ha vilat och kurerat mig hela dagen orkade jag följa med familjen till Löfbergs lila arenan för att se Färjestads sista match innan kvartsfinal. Calle hade fått dessa biljetter av mig och John i födelsedagspresent och det var Johns första hockeymatch. Vi hade väldigt trevligt de första två perioderna sedan åkte vi hem när John tröttnade ordentligt och såg den rysligsa förlängningen hemma i soffan (bortdömt mål för HV och sedan straffar). Sedan köpte vi pizza, tittade på LasseMaja och så till sist mellofinalen som jag tyckte hade en värdig vinnare. Tycker vi fick till en finfin lördag trots förkylning och utmattning.
Den här söndagen ägnar vi åt vila och John leker med en kompis. Det var över en vecka sedan han träffade någon kompis så det var uppskattat. Lärde John mitt gamla favoritspel, skitgubbe, i eftermiddags och fick så starka barndomsminnen till när jag och min kompis Anna jämt spelade det i hennes stuga. Skitgubbe och bad i iskallt sjövatten. Vilka sommarminnen. 

Inga kommentarer: