25 februari 2018

Sportlov

Så fick vi en veckas ledighet. Det var en tung sista vecka så jag njöt verkligen när jag åkte från jobbet på fredagen. Nu ska jag ha en vecka till återhämtning och vila. Det är underbart att vi, för första gången på länge känns det som, har riktig vinter på sportlovet. 

Fredagen var Calles födelsedag. Av mig och John fick han hockeybiljetter så den 10:e mars ska hela familjen gå på sin första hockeymatch tillsammans. Det var det första John berättade på skolan på fredagen så han är pepp. På kvällen lagade vi Calles favoritmat och John och jag hade köpt en glasstårta. När vi vuxna fyller år firar vi mer med tårta för Johns skull eftersom han tycker det är viktigt. Jag kan dock hålla med om att det blir lite trevligare när vi vuxna också får tårta och blåser ut ljusen. 

Lördagen började med att jag var med i ett lag som var anmälda till spin för livet. Ett samarbete mellan bland annat Rynkeby och Hälsohuset där men köpte en cykel och sedan skulle cykeln hållas igång i fem timmar. Pengarna gick till barncancerfonden. Vi hade fem personer i vårt lag så varje person behövde bara cykla en timme. Vi gjorde det lite skojigt och pimpade cykeln med en strandväska och ljusslinga.

Jag hade första passet och anser mig avsky spinning. Efter att min timme var slut hade jag dock haft riktigt roligt och lämnade över till Lisa med ömma ben och rumpa. 
Kom hem till fantastiskt väder och vår fina gata klädd i vinterskrud. Calle och John planerade utdrag och korvgrillning med farmor och farfar.

Jag planerade en egendom tillsammans med fina vänner. Natasha blev tyvärr sjuk och det var extra synd bär alla kunde samtidigt för en gångs skull.

Vi hade en riktig lyxdag som vi började med att äta lunch på Vero. Jag åt en supergod pasta. Sedan gick vi till Värmlands museum och tittade på I have a dream. En väldigt stark utställning och vi fick ta en kaffepaus mitt i. Dock var den väldigt bra och jag rekommenderar verkligen att man går på den om man har chansen.
Därefter han vi med en lyxfika på café också och under hela dagen fick vi så mycket pratat så det är inte sant. Jag var hemma till sex och middag med familjen. Kan inte annat än säga att jag hade en riktig lyxdag. John var lite vissen när jag kom så jag befarade art han skulle få influensan. När mello började bad han om att få gå och lägga sig och det händer aldrig. I morse vaknade han dock pigg som en lärka så vi hoppas på att han mest var trött och sliten. 

Inga kommentarer: