28 januari 2018

Varierande väder

Ups and downs. Sånt är vädret just nu. Ena dagen flera minus, andra dagen plusgrader och regn. Men vad gör man? Bara att anpassa sig. John har mått allt bättre i helgen och var feberfri igår. Vi fick med oss Calle ut, som fortfarande var sjuk, om han fick sitta med eld i sin fireball. John och jag åkte stjärtlapp och byggde en snöborg. Solen sken och det var härligt att se dess efterlängtade ansikte. Sedan passade jag på att åka längdskidor fem kilometer och på kvällen åt vi pizza och tittade på hockey.
Den här dagen mådde alla bättre. John och Calle fick åka in till stan och köpa nya vinterskor till John eftersom de gamla gått sönder. Jag städade och plaskade sedan ut i snömödden med Jack. Det regnade och var plusgrader så jag och Natasha ställde in vår planerade skidtur. Mamma kom en sväng på eftermiddagen och jag tog mig istället till backen för lite utförsåkning. Eftersom vädret inte var det bästa var det inte mycket folk där och jag kunde verkligen ta ut svängarna och träna på teknik. Jag hade superroligt och njöt av åken och farten.

Hemma igen drog vi fram lite pyssel och jag och John grejade lite. John gjorde denna underbara tavla. Det är jag och John på bilden som är påväg ut till bilen för att åka till stranden. Calle är på jobbet.
Det blev en drake av toarullar också.
Jag har hunnit läsa mycket i min fysiska bok, lyssna mycket på min ljudbok och nu ska jag passa på med e-bok medan John ska försöka somna. 

1 kommentar:

Unknown sa...

Hej.
Jag jobbar på förskola & brukade hålla i ett väldigt populärt alfabetspyssel, har tyvärr blivit av med min bok med dessa tips i en brand nyligen. Så söker nu m lykta efter denna, där är bland annat denna drake med på bokstaven D.! Så skulle du möjligtvis vilja upplysa mig om namnet på denna skulle ingen bli gladare än jag.?? ♡ MVH Emma