1 januari 2018

Gott Nytt År

Då var det första dagen på 2018. Idag är vi lite slitna och jag vill helst bara ligga i soffan och äta godis. Läsa en bok. Det känns skönt att det är nyårsdagen och exakt den bästa dagen för just det. Ikväll kör vi, det givna valet, pizza till kvällsmat.

Gårdagen var väldigt trevlig och mysig. Våra grannar kom hit vid fyra och sedan lagade vi en trerätters tillsammans som vi åt under några timmar. Barnen lekte och hade roligt. Vid tolv gick vi ut och skålade samtidigt som vi tittade på fyrverkerier. John var i extas då det var första gången han såg dessa. Lite dubbla känslor där som förälder eftersom jag personligen verkligen är emot fyrverkerier samtidigt som man som såklart gläds åt att se sitt barn lyckligt. Idag skrev jag ändå på en namnunderskrift för att få ett förbud i Forshaga. Miljön och alla djur får gå före barnets minuter av förundran. 

Vi hann även spela Buzz och singstar innan vi sa hej då strax innan två. Jag är impad över hur bra barnen höll ut även om John somnade på stubinen när han la sig i sängen. Jag lyckades inte somna förrän vid fyra. Tänker verkligen vara oerhört trött och seg idag. En mycket fin avslutning på 2017 blev det och nu tar vi emot 2018 med öppna armar.

Gott Nytt ÅrInga kommentarer: