11 januari 2018

Bra avslut och bra starter

Jullovet är slut sedan snart en vecka tillbaka. Jag har haft en jättebra start på teminen då jag har massa ny motivation och glädje. Det var superroligt att träffa eleverna igen och jag känner mig äntligen påväg tillbaka till min kropp efter alla förkylningar. Mina ömma muskler är nästan läkta och jag känner energin återvända, något jag inte känt på närmare två månader. Tungt har det varit men nu ser jag ljuset i tunneln. 

Sista helgen på lovet innehöll mycket roligt. På fredagen kom Calles mamma och pappa och passade John medan Calle och jag genomförde vår första date för året. Detta var date nummer ett av #12dater2018

Denna daten var efter min planering och Calle visste inget förr.n vi var påväg. Han var lite nervös tror jag men det hade han inte behövt för jag hade bara planerat saker han, och vi båda, gillar. Calle hade aldrig varit på Cava42 och ätit tapas förut så det gjorde vi. Jättegoda tapas åt vi. 

Efter den goda maten behövde vi en aktivitet. Det fick bli bowling och vi hade jättekul trots att jag förlorade.
Verkligen fram för mer vuxentid tillsammans 2018.
Dagen efter var det hunden som hade vakt hela helgen medan resten av familjen åkte till Stockholm och firade mitt äldsta syskonbarn som fyllde ofattbara 18 år. Var det inte igår han föddes? Samma år jag åkte till Israel. Herrgud. Vi hann i alla fall träffa min mormor först och festen var lyckad. Vi åt mexikansk mat och gick inte till sängs förrän klockan var närmare två på natten. Nice avslut på toppenbra jullov.

Inga kommentarer: