9 december 2017

Vill mest stöka och fixa

Ja! Jag har äntligen kunnat träna en hel vecka! Eller, jag tränar ju inte varje dag men 3 av 5 dagar fick jag till i alla fall. Soma move gav mig en hemsk träningsvärk men det var det värt. John har haft sitt första utvecklingssamtal  i skolan och det tyckte vi föräldrar var väldigt spännande för då fick vi veta lite mer vad de pysslar med på dagarna. John är vanligtvis inte så sugen på att berätta.

Jag har massor av saker jag vill göra innan det är jul men tiden är kort så det är bara att utnyttja tiden. Det är inte på ett stressat vis heller utan jag gör bara sånt jag vill och som jag tycker är roligt. Igår kväll bakade John och jag lussebullar så till julkalendern fick vi nybakade bullar och glögg. Väldigt stämningsfullt!

John och jag höll nästan på att hoppa ur byxorna när vi såg avsnitt nio av kalendern i morse för att det var så spännande. Resten av dagen har vi hunnit en hel del. Jag städade och promenerade Jack på förmiddagen medan Calle och John var in till stan för att köpa nya hjälmar åt John samt lite julklappar. Efter lunch målade John och jag tomtar och sedan var vi på årets tomteteater på Mimulus. John skrattade gott som vanligt. Efteråt fikade vi med Mia, Oliver och Melvin. 

Till kvällen bakade jag polkagrisbiscotti, sedan åt vi tacos och tittade på Johns favoritfilm Bamse och häxans dotter. Calle och jag somnade visst men John var helt överlycklig och var tvungen att se slutet en extra gång innan det var dags att gå och sova. 


Inga kommentarer: