22 december 2017

Dan före Dan före dopparedan

Så var det första dagen på jullovet och John och jag äter frukost framför tv:n. Min hosta kom tillbaka den här veckan med full kraft så alla muskler i mina högra sida är totalt sönderhostade. Jag har ont och det känns som musklerna krampar för varje hostattack. Försöker kurera mig med hostmedicin till natten och voltsrenkur på dagarna. Träning är bara att glömma. Under lovet nu blir det alltså fokus på återhämtning för denna slitna kropp.

I veckan har det varit avslutning på Johns handboll och vi hade själva avslutet på Leos lekland. Detta fick vi gratis eftersom personalen ville görs en brandövning tillsammans med barnen för att träna. Därför var vi även där efter stängning och var hemma cirka nio på kvällen. 
I går var John också på sitt första disco. Det var en sexa på min skola som ordnat discot för att samla in pengar till sin skolresa. Först ut på kvällen var förskoleklass till åk 3. Det var väldigt roligt med hög musik och, det viktigaste, en kiosk där barnen fick prova och handla själv. John handlade både chips, popcorn och ostkrokar. Önskar det ska ordnas disco fler gånger eftersom det kom massor av barn och det var väldigt lyckat. Klassen måste ha dragit in ordentligt till sin skolresa. Kul!
Första dagen på lovet ska vi handla, städa, pyssla med kompisar och kanske göra lite godis. Ikväll ska jag slå in julklapparna samtidigt som jag dricker glögg och lyssnar på julmusik. Planerar att krama varje droppe ur den här julen. 

Inga kommentarer: