29 november 2017

Kan inte skriva om annat

Första november skrev jag om att förkylningstiderna börjat för oss. Strax därefter skrev jag att jag blivit smittad. Såhär fyra veckor senare är jag helt slut efter allt hostande och alla baciller som intagit min kropp. Jag har druckit enorma mängder te, ställt in hutlöst mycket jag velat göra för att istället vila men inget hjälper. Så nu har jag bestämt mig för att stanna hemma från jobbet tills jag mår bättre. Igår låg jag i sängen prick hela dagen och tittade på sista säsongerna av Gilmore Girls. Ingen ork att resa mig och Calle gav mig lunch och middag i sängen. I dag mår jag lite bättre så jag orkar sitta upp. Funderar på att kasta in handduken hela veckan men det är bara ångesten för att inte vara på jobbet som håller mig tillbaka.

I fredags fick jag inflammation i en muskel på grund av allt hostande. Ungefär i revbenshöjds så jag måste gå dubbelvikt vid varje hostattack för att det gjorde så inibövelens ont. Alla muskler runt mina lungor är enormt trötta och ömma. 

Igår försökte jag ringa vårdcentralen eftersom jag till och från har tungt att andas och eftersom hostanaldrig ger sig. På de två timmar det var telefontid kom jag inte ens in i kön. Det var tjock kan man säga och jag antar att det inte bara är jag som är sjuk just nu.

Jag är less. Så less! Inatt har det snöat igen och snön gör mig bars än mer frustrerad. Jag vill åka skidor, pulka och skridskor med John, bygga snögubbar och gå promenader med Jack. Jag vill gå på skyltsöndagen och baka pepparkakor. Pyssla inför julen och träffa vänner. Jag vill INTE ligga i sängen och hosta lungorna ur mig. NU ska jag bli frisk. Punkt.


Inga kommentarer: