1 november 2017

Höstlov och höstbaciller

Jag har jobbat två dagar av detta höstlov men får extraledigt från onsdag- fredag. Lite extra ledigt som kommer exakt rätt med tanke på hur sliten man börjat bli. Några dagars återhämtning och man orkar körs på ända fram till jul. 

John kom hem från Ludvika igår och var förkyld och hängig. Vi har haft en sjukdomsfri termin hittills så man får ju ändå räkna det som något slags rekord. Vi ställde dock in ett kalas och ett badhusbesök och har mest ägnat dagen åt att spela spel, läsa böcker, se på tv och bygga lego.
Dagen har varit väldigt november-aktig med dimma och regn så man har ändå inte längtat ut direkt. 
Problemet med när man inte är jättesjuk som barn så blir man till slut uttråkad av att sitta inne helt inaktiv. Hoppas därför på lite bättre väder imorgon så vi kanske kan orka oss ut på gården. Planen var att åka skridskor i ishallen som har extraöppet men det verkar inte aktuellt i nuläget. Jag är dock glad att jag får gå och träna ikväll. Så fort Calle kommer hem ska jag gå ut med hunden och sedan körs ett pass jumping.  Vila varvat med träning är nog ändå det höstlov jag behöver. 

Inga kommentarer: