8 oktober 2017

Bonat och laddat för vinter

Jag måste säga att vi jobbat på bra den här helgen för att förbereda oss för den analkande vintern. I lördags hängde vi på låset till alla affärer för att se till att John var klädd för vintern. Vi fick tag på lite varmare höstskor, vinterjacka och byxor, överdragsbyxor och underställ. Pju! Det var ett lirkande att få John att prova allt med den gick. Belönades med sushi-lunch och på det viset höll vi mitt humör på topp.
 Själv köpte jag mig en luvtröja modell oversize på Monki. Älskar älskar älskar den och kommer bo i den hela vintern. Den är superskön samt snygg!

På kvällen var det hockey och poppcorn för två tredjedelar av vårt gäng. Grannbarnet var också med men syns inte i bild. Jag tog med mig grannbarnets mor ut på fem kilometer på ny springväg som visade sig vara en variant av tjurruset. Vi var mer än nöjda med oss själva efter den joggen.
 Denna söndag började jag tillsammans med Natasha och Christine i vacker skog mitt i Karlstad. Vi gick knappstadviken, lite mer än 6 km. Mycket fint strövområde med många fina rastplatser och en drös fågeltorn. Jag laddade energi bara med umgänget.
 Hemma till lunch, åt och sedan gick hela familjen ut för att städa bort sommaren rejält. Vi ställde in alla möbler i garaget, sopade och planterade om blommor. Ljung åkte ut och pelagonerna åkte in. John lekte med grannbarnet igen under tiden. Det är så lyxigt att ha superbra grannar så barnen kan springa runt och leka mellan husen. En stund är de hos oss och en stund är de hos dem. 
Det var den helgen. Dags att ladda om. Ska försöka se en film tillsammans med maken. Vi får se om vi lyckas!

Inga kommentarer: