19 augusti 2017

Skolstart mm

Lördagmorgon och alla är lagom möra efter skolstart och arbetsvecka. I torsdags körde vi ju igång på riktigt för både mig och John. Jag tog emot två helt nya elever och kramade de gamla samt förundrades över hur mycket de växt över sommaren. Calle följde med John till skolan och hängde där några timmar. Jag tror det var nyttigt för den som inte lever i skolans värld jämt att se hur det kommer se ut för John på dagarna.

Annars verkar John trivas jättebra i sin nya skola och vi tycker pedagogerna verkar fantastiska. Vi känner att den positiva bild vi hade av hela skolan sedan innan redan har bekräftats. Det nya läsåret känns väldigt spännande både för mig och John.

Dagen idag bjuder på regn regn regn. Jag ska storstäda huset medan Calle och John ska på kalas i vårt gamla hus. Hoppas få till en löprunda och måste jobba lite. Resten av tiden blir det mycket mys, speciellt om regnet håller i sig. Det blir mer ta vara på tiden tillsammans nu när man jobbar igen och jag ser både för- och nackdelar med det eftersom tiden är kortare brukar kvalitén bli högre när man väl är tillsammans.

Inga kommentarer: