4 augusti 2017

John 6 år

För 6 år sedan kom han till oss, efter precis 6 år av väntan, längtan och misslyckade försök. Det är inte bara ännu en födelsedag vi firar varje år utan även det fantastiska i att det blev just han och utan alla dessa år innan hade det inte blivit just John. Det kunde inte blivit bättre.

Den här 6-årsdagen firades först med frukost på sängen och paket från Calle och mig. Lego, en historiebok för barn och ett besök till "The lost World" (badhus) i Örebro (som vi åker till nästa helg)fick han då.

Efter frukost åkte vi in till stan för att besöka Leos lekland som var dagens önskade aktivitet av John. Vi mötte upp Mia, Oliver och Melvin där så att John hade några att leka med och jag någon att töla med. Några timmar av lek och bus blev det.

Vid två åkte vi till Råtorps café och hämtade upp den förbeställda tårtan och strax efter tre kom min pappa och hans fru för att vara med och fira på kvällen. Fler paket öppnades och vi åt spagetti och köttfärsås till middag. Samt tårtan såklart. En pirattårta var det föresten för den som inte ser det.
En fin födelsedag och John somnade utmattad till kvällen. I dag är det fredag och vi tar det lugnt och bygger mest på det nya legot för i morgon kommer fler gäster då det är dags för mormor, farmor och farfar samt vänner till familjen att få komma och fira.

Inga kommentarer: