27 augusti 2017

Kalaskungen

Jo då, första riktiga arbetsveckan var väldigt intensiv. Det är ju en lära-känna-fas med nya elever innan vi lär oss varandra och jag lär mig vad de behöver för stöttning så den bästa utvecklingen för just dem sker. Spännande.

På fredagen började jag, med vad jag hoppas är, en ny trend, tadaaa, morgonsimning innan jobbet. Går inte upp mer än en halvtimme tidigare men hinner både simma, göra mig iordning och andas innan jobbdagen. Mina kära kära grannar har TYP lurat mig att vara med på halvklassikern detta år som kommer (startar med cyklingen ) så jag lär väl träna på simma/springa just nu.

På fredagkvällen var vi en sleten skara. John ville äta pizza vid tv:n. Självklart sa vi. Vi såg nyaste smurfilmen som var helt okej.
På lördag var det strålande väder och John var bjuden på kalas i gympasalen för en klasskamrat. Medan han var där hälsade jag och Calle på ett enda ställe på årets Lustenrunda, Studio Bläck eftersom Calles kompis jobbar där. Kikade på tatueringar. Kanske blir en lagom till 40-års krisen?Sedan handlade vi och unnade oss go-fika på altanen. Klippte gräs, hämtade John och grillade.
 Jag var den movilliga motionären.
 
 Dock fick han hänga på ut i skogen ändå. 5 km fick vi till i morse, igen i strålande sol och de små hösttecknen smyger sig på.
Halva dagen i dag spenderade vi på Leos lekland eftersom det äntligen var dags för Johns eget kalas. Som han längtat. 12 barn runt bordet och ett himla massa härj. Som vuxentycker man ju att enda fördelen med dessa kalas att man slipper fixa, städa och planera hemma, annars känns det rätt trist att ungarna inte blir ett dugg sammanhållna under leken men barnen har helroligt och John var väldigt nöjd. Vilket ju är det viktigaste i alla fall.
Jag har packat en hel hög med kläder jag sålt på tradera och ska nu ladda för ännu en vecka. 

Inga kommentarer: