24 augusti 2017

Here we go again

Terminen kickade igång och med den min insomnas. Hej gamle vän liksom. Nu är klockan fyra och jag har väl varit vaken en timme. Samma visa igår. På måndag börjar kundaliniyogan igen så det är väl bara att hålla ut. Yoga har hjälpt mig varenda gång jag har fastnat i perioder av sömnlöshet så jag hoppas på samma resultat den här gången. I dag är de nog ändå kört och jag tänker snart koka kaffe och ta en promenad med Jack när det ljusnar.

Annars har det största den här veckan varit att John tappade sin första tand. Äntligen. Den har varit lös ettt tag nu och när tanden åkte ut var John i extas. Tanden åkte i ett vattenglas och vi som alltid sitter med i rummet tills han somnar fick inte vars där alls eftersom twndfen bars skulle komma när han sov och ingen vuxen skulle finnas i rummet. Tydligen. Så han somnade helt själv för första gången och tanden kom såklart. Nu är John så himla gullig med sin lilla glugg.

Och ja just det. Kraschade skärmen på min mobil igår. IGEN! Jag fattar inte hur jag lyckas. Nu är jag mobilas ett tag då. Igen.

Hoppas ni sover gott där ute.

Inga kommentarer: