12 juni 2017

Prao på jobbet

Eftersom det var stängningsdag på förskolan i dag och ingen av våra barnvakter kunde vara med John för ovanlighetens skull fick vi lösa det genom att John var med Calle på jobbet till halv 11 eftersom jag hade ett möte han inte kunde vara med på. Därefter skjutsade Calle John till mig för att hänga på mitt jobb resten av dagen. Jag med kollegor satt i utvärderingar hela dagen, John satt i ett klassrum bredvid men ny legobyggsats vi köpt enbart för tillfället. Efter en stund slängde jag på en film åt honom på whiteboarden. Vi åt pizza till lunch och det gick hur bra som helst. John kom och knackade så försiktigt på dörren när han ville ha hjälp eller behövde något. På eftermiddagen hade vi avtackningar och tårta så det var ju lyx att avsluta dagen med ett kalas.
På eftermiddagen behövde alla komma ut så jag mutade John med att vi skulle fylla på hans pokémonbollar om han hängde på. Nu vet jag ett smart sätt att få John att gå längre sträckor! Vi kläckte ett ägg och fångade några pokémon innan vi kom fram till Ica där vi skulle lösa ut några paket. När himlen öppnade sig och det började spöregna tog några det med större ro än andra. Springa hem genom ett sommarregn är faktiskt inte det värsta sättet att avsluta en bra dag på.

2 kommentarer:

Helena Roth sa...

Sant. Har otaliga ganska roliga minnes som inbegriper ösregn - som dock ofta är enklare att fördra och göra till goda minnen om det inte är höststorm och svinkallt ute. :-)

Emma sa...

Ja, det är verkligen skillnad på regn o regn. Sommarregn kan vara härligt medan regn på vintern mest är otäckt.