9 april 2017

Nu är det vår: 40/100

Nu knoppas det verkligen överallt! Blommor sticker upp i gräsmattan och tussilagosarna och vitsipporna visar sig. De riktigt tjocka vinterkläderna kan vi lägga undan och när solen skiner räcker det med en extra tröja. Som alltid går jag och tjatar om att den bästa tiden är NU. Innan allt slagit ut, innan våren är här på riktigt, innan årets bästa månad, maj är hos oss. Förväntan är allt!

Efter veckans kräksjuka och inlåsning hoppas jag verkligen på att vårsolen motar bort alla bacillusker. Nu räcker det! Det var också fantastiskt att få komma ut och röra på sig när nu veckan blev så ofrivilligt stillasittande. Jag gick 4 kilometer med Jack i går på förmiddagen och sprang 4 (otroligt tunga) kilometer på kvällen. I dag gick vi 6 km i skogen i raskt tempo. Lyckan! Veckan efter påsklovet ska jag cykla minst två dagar i veckan till jobbet. Det blir mycket uteträning nu men jag ska ändå hålla kvar i mina två inne-pass i veckan som är Jumping och Strong. Bara för att det är så kul och för att strongen ger mig lite muskelträning också.

John har lekt med grannbarnet i dag och så var vi till mamma och fikade på eftermiddagen. John älskar att hålla till nere vid hennes brygga och kasta sten i vattnet eller vad som. Jack tog till och med årets första bad. Sedan satt vi bara och njöt i solen.

I går var vi in till stan och köpte nya vårskor till mig och John. Jag köpte dessutom en blommig klänning jag länge spanat på hos Indiska. Nu fick jag äntligen köpa den och den var exakt så fin som jag föreställde mig att den skulle vara. Den kommer definitivt att bli en sommarfavorit.
Ja, vårkänslorna skjuter verkligen i taket nu.

Inga kommentarer: