18 april 2017

Mysig dag: 49/100

Eftersom Calle började jobba i dag fick jag och John roa oss själva. Jag sov som en stock hela natten då jag la mig i sängen nere istället för att än en gång försöka somna till Calles högljudda snarkningar. Hörde inte ens när John ropade och ville komma över till vår säng. Jag minns inte när det hände senast. Vanligtvis hör jag honom fast jag ligger på våningen under.

Det var dag 7 i "30 days of yoga" och jag har rätt bra träningsvärk i magen sedan gårdagen. Dagens pass blev på 30 minuter. På förmiddagen åkte vi till bibblan eftersom jag hade bokat in John på rymdvarelseverkstad. Vi hann låna böcker och greja med I-paden innan det hela drog igång. Först var det lite teater då en rymdvarelse sprang förbi och låste in sig i ett förråd eftersom han var så rädd för människor. Barnen var då tvungna att göra en egen mask så de också blev rymdvarelser och gubben vågade komma ut. Vi höll sedan på och grejade i en timme. Johns mask blev som bilden visar. Jag fick absolut inte ta ett kort på honom med den på. Det börjar bli mer och mer så nu, att man inte får ta kort på honom. Han var väldigt bestämd på att allt skulle tejpas med maskeringstejp trots att det fanns limpistol. En väldigt mysig aktivitet.
När vi handlat och ätit lunch sken solen så fantastiskt att vi bara var tvungna att gå ut. Helt plötsligt har vitsipporna ploppat upp överallt så vi fick väl plocka oss en bukett. Jag nöjt en stund i lä i solen innan min pappa och hans fru kom på besök på eftermiddagen. John fick ett påskägg och vi fikade samt åt middag tillsammans senare på eftermiddagen. Nu är jag supertrött och ser fram emot lite Netflix och en tidig kväll. 

2 kommentarer:

Magnus Nyberg Blixt Glömstaskolan sa...

Härligt med mysig dag! Den som kom på idén med bibliotek borde få ett Nobelpris, vilken guldgruva det är vi har där!

Emma sa...

Verkligen! Det är ju helt fantastiskt att man bara kan låna böcker och annat helt gratis! Och alla aktiviteter de har som också är gratis. Jag är ett stort fan!