19 april 2017

Badhus: 50/100

Något jag tycker är viktigt att lära John är vattenvana och att lära sig simma. Han älskar att bada så en tacksam aktivitet är att åka till just badhuset. Det gjorde vi idag. Det är underbart att se John utvecklas för varje gång. I dag hoppade han från kanten utan att vara rädd för att få huvudet under ytan, han låg raklång i vattnet och klättrade upp på madrasser utan rädsla för att snurra runt. Han hade jättekul.
Mig tog det tydligen musten ur. Har så ont i bröstrygg, nacke och axlar idag och redan på badhuset kände jag hur all energi bara rann ut mig. Jag satt bredvid medan John lekte en ganska lång stund. Hemma igen orkade jag göra lunch men därefter blev jag liggande i sängen och har inte orkar mig upp än. Hoppas ha vilat mig iform till imorgon.

6 kommentarer:

Emma sa...

Test

Annica sa...

Härligt med att bada! :D Själv så har jag inte riktigt vågat gå ensam vuxen med mina tre barn. :p De är ju trots allt 4 år, 3 år och så lilla på 16 månader.

Emma sa...

Det skulle inte jag heller våga, Annica. Lite för många små att hålla reda på, de blir ju större och hinner lära sig.

Chaly Engel sa...

Så viktig aktivitet att leka med barnen i badhuset! Starkt gjort av dig, trots att du är trött gör du nåt som många föräldrar undviker. Det är så viktigt för vattenvana=en förutsättning för simkunnighet! Heja dig! mvh fd ansvarig för simskola

Chaly Engel sa...

Annica: Du får ta en i taget till simhallen! Aldrig ta onödiga risker vid vatten! :)

Emma sa...

Tack Chaly. Ja, det är så vi tänker, att vattenvanan är superviktig. Speciellt som vårt barn har lång startsträcka och behöver göra saker många gånger för att känna sig trygg.