3 januari 2017

Efterlängtad snö

Så började det då äntligen snöa även här i Forshaga. När John och jag åt lunch singlade stora flingor ner och John menade att det till och med var snöstorm. Tyvärr inte men det blev ändå ett litet täcke. På eftermiddagen gick vi ut och lekte med grannbarnet i den snö som kommit. Tyvärr hade det redan övergått i regn då men riktigt perfekt kramsnö var det i alla fall. Vi hann krama massor av snöbollar och ha snöbollskrig. Dessutom blev det perfekta snögubbar och vi hann åka fram gräset i vår lilla backe på bakgården. Allt blir så mycket roligare med snö. Lite till kom det nu på kvällen och mina drömmar om skidåkning har verkligen börjat vakna. Håller tummarna för mer nederbörd i form av snö nu.
John och jag tog en skridskovända till i ishallen på förmiddagen. John åkte hur mycket som helst utan ett enda stöd. Han kan verkligen nu och man kan väl konstatera att kvantitet ger kvalitet.
Efter snöleken gick vi in och plundrade pepparkakshuset. John tyckte det var roligast att riva och lekte någon rivningslek under tiden. Sedan var det inte så intressant att äta. Lika bra det kanske för vet inte säkert hur mycket damm det samlat på veckorna det stått som prydnad.
Ännu en njutningsfull dag på jullovet till ända.

Inga kommentarer: