17 augusti 2016

Back to rutiner

Smack bom så var man tillbaka på jobbet igen. Efter två dagars jobb förra veckan och tre dagar denna veckan (hittills) är jag totalt hjärndöd och supertrött och börjar fundera på om det inte är semester snart. Skämt åsido. Det är som vanligt skönt att vara tillbaka i lunken igen. John är själaglad över att vara tillbaka på förskolan igen och på grund av det i princip lika trött som jag på kvällarna. Det blir nog bättre när vi fått in vardagen i blodet igen. Lagom till att arbetet började kom det fantastiska vädret tillbaka. Helgen var underbar och jag hängde mycket på altanen och var såhär cool.

 Vi grillade, jag var med mamma på antikmarkand i Ransäter där jag köpte en yberfin korg och vi spelade krocket. Hade det gött. Dessutom hade jag, hundarna och Natasha såhär fin utsikt när vi gick sju kilometer på Skutberget i söndags. Inte dåligt. 
Träningsrutinerna är tillbaka även om jag inte vet hur jag ska ha tid att jobba med Hälsohusets nya, utökade schema. Finns mellan två och fyra pass i veckan jag gärna vill gå på. Ja, man får väl prioritera, hur det nu ska gå till. Fortbildning är i gång och i morgon kommer det som ingen lärare klarar sig särskilt länge utan, det bästa med mitt yrke, eleverna. Två fullsmetade jobbdagar väntar innan det återigen är helg. I morgon ska jag käka ut med några vänner och ladda mig med lite energi. Jepp, det var nog läget just nu. 

Inga kommentarer: