18 mars 2016

Johns andra frisörbesök; 18/100

På fredagar slutar jag 12 just nu. Lite superlyx att nästan få en halv dag extra med John. Den här fredagen hade vi planerat in klippning för John. Det har blivit ombokat två gånger tidigare så luggen var långt ner i ögonen nu. Det var mer än dags. John hade aldrig varit på den frisören förut och när saker är nya vet man inte alls hur de ska gå. Det kan bli totalvägran. Först var John också blyg och ville inte alls sätta sig i stolen. Men mer pedagogisk frisör än Karin på Fenix har jag nog aldrig träffat. Hon förklarade för John vad hon skulle göra och visade saxar och kammar. John fick titta i en bok med frisyrer och bestämde helt själv hur han ville ha håret. När Karin tog fram ett legotåg kröp John mer än villigt upp i stolen och lät sig sedan klippas i minst 30 minuter. Och när en liten rakapparat skulle visade hon först på sin egen hand att den inte gjorde ont. Tack vare henne gick det finemang och håret blev ju jättefint också. Även om mamma och pappa sörjer lockarna som sig bör. John är dock väldigt nöjd och då är vi det också. Han blev att se väldigt stor ut och vi undrar om inte klippningen fick honom att växa några centimeter också.

2 kommentarer:

livet på myra sa...

Meen shit vilken stor pöjk det blev! Vad härligt med en sån duktig frisör. Själv har vi inte fått med Liv till frissan än...hon går hellre till tandläkaren och BVC och får spruta...kanske ska säga att man kan få tatueringar där också. :D
Kraam

Emma sa...

Ja det blev han verkligen! Tror han känner så själv också. :-D Då får testa vår frisör och är barnen mutbara kan man ju alltid muta med någon present eller aktivitet efteråt. Funkar inte på John tyvärr.

Kramis