10 augusti 2015

Näst sista semesterdagen

Det var nästan så det kändes som vi hade vår första semesterdag tillsammans igår. Underbar väder och så. Egentligen var det ju en av de sista. Härlig dag i alla fall. Vi hade bokat trollvandringen i Mariebergsskogen. Innan det ville John gå och skänka sina nappar till grisarna. Alla utom en som han sparade hemma. Ändå ett stort steg tyckte vi när han kastade ner napparna i behållaren utan problem och sedan vinkade hej då till dem genom det lilla hållet.
Trollvandringen var väldigt bra och det var spännande att följa trollen gom skogen och hjälpa dem att lösa trollmor ur en älvbubbla som hon oturligt nog fastnat i. Eftet fick man saft och kaka i trollens koja. Johnberättade för trollen att han minsann också hade blåbär i sin blåbärsskogen hemma. 
 Vi hann också leka i lekparken, titta på djuren, äta glass och plaska i vattnet innan vi åkt hem för att utnyttja det fina vädret för en grillning. Halv sju bad John själv om att få gå och lägga sig och somnade på fem minuter. Det är hårt att hjälpa trollen.

2 kommentarer:

Maria Gartman sa...

Halv sju! Oj! Här har vi hänt på dygnet lite och Oliver somnar motvilligt vid 20.30... Härligt ni verkar ha haft det. Skönt att sluta på topp!

Emma sa...

Haha, John brukar inte sova så tidigt heller. Vi hade slitit ut honom helt enkelt! Var i chock själv. Vanligaste är ju runt halv åtta men har allt blivit närmare halv nio flera mycket här med.