7 juli 2015

Det gick fort!

Ja, denna lilla minitrip gick allt bra fort! Och som vanligt är det hutlöst skönt att komma hem igen. Lite tomt dock eftersom Jack är kvar i Dalarna två veckor till. Kändes oerhört konstigt att inte ta ut honom på kvällsrundan nu till exempel. De blir en stor del av ens liv hundarna! Att han lever som en kung det är vi dock helt säkra på!
John sprang direkt ut till kiosken och ville leka "Kom och köp" när vi kom hem i eftermiddags. Jag som kände att jag lekt och underhållit i närmare fyra timmar i bilen var inte alls var lika sugen. Kul ändå att han uppskattar kiosk-bygget så mycket! Lite senare hävdade John att det var tråkigt att vara hemma. Det roligaste med semestern var att sova på hotell, tåget med spöken och monster (nej, han blev nog inte skadad) och veteranbilarna. Snart ska vi dessutom i väg igen. Äntligen Kolmården enligt John som väntat flera månader snart. Hoppas han tycker denna resa är lika rolig.

Men först ska vi vara hemma några dagar. Börja måla garage, pyssla, plocka jordgubbar, få besök av gammelmormor, grilla och äta glass. Finfint är det livet!
                           

Inga kommentarer: