30 juni 2015

Hanging with friends

Ja, just nu försöker vi verkligen maxa tiden tillsammans med vänner. Senare på semestern blir det mycket släkt (vilket också är underbart såklart) så man får passa på! I söndags var John bjuden på sitt första kalas hemma hos kompisen Oliver. Det är något speciellt med att få gå på sitt första kalas hemma hos en kompis! John var taggad och var noga med att få bära paketet alldeles själv. Ett tag blev det lite svårt när man inte fick ha kompisen för sig själv eller när inte alla ville leka samma som en själv. Dock kom vi snart över det och alla lekte och  hade roligt! Speciellt fantastiskt var godispåsen man fick vid fiskdammen. Och jag är säker på att födelsedagsbarnet somnade nöjd. Vilket egentligen var det viktigaste!
                             
I går var Natasha och Maria på besök med sina barn. Blandad kompott med åldrar från 1 till 8 år. Jag tror vår älskade pratkvarn babblade konstant, utom när han lekte med sin jämnåriga vän. Helt exalterad och han var tvungen att springa med bilarna, vinkandes som en galning, när det var dags för uppbrott!
I dag hade vi planerat lekdate med Lova som det var några månader sedan vi träffade nu. De två verkar dock ha kommit i fas med varandra. Pratar konstant båda två så det var tur de hade varan. Det var helt underbart att lyssna på deras diskussioner och dialoger. Och de lekte och lekte och lekte. Det var en gråtande John som inte alls ville åka hem när jag tyckte det var dags. Hemma var vår lilla unge väldigt sliten så en stund med paddan kändes inte som det spelade någon större roll.
Överlag fortsätter de härliga dagarna. Dessutom tror jag sommarvärmen börjar komma nu! 24 grader varmt klockan 17. Inte helt dumt!

Inga kommentarer: