14 maj 2015

Trädgårdsplaner jämte semesterplaner

John måste ha varit riktigt trött i går när han, trots att han somnade före sex, sov till tjugo över fem på morgonen. Inte verkar han vara sjuk heller. Skönt! Vi åkte väl in till stan i dag på förmiddagen som planerat då.

På Ikea åt vi lunch och glass samt kikade på pergolor som får fungera som tak på vår altan några år framöver. På Plantagen fyllde vi bilen med tujor som ska fungera som vägg både mot vägen och mot grannen på ena sidan. Vi har inte köpt all tujor vi behöver än utan börjar med den ena raden, den mot vägen. Vi åkte hem, bar bort de sista brädhögarna och började rensa för tujplanering.

Vårt semsterresesällskap, The Gartmans, kom över för att planera och boka årets semester. John fick välbehövlig lekkompis och nu är vi alla väldigt pepp på vår lilla semester tillsammans i Juli. Kolmården blir det och bokat och klart är det! Det ska bli väldigt spännande och roligt tycker även jag som aldrig varit på Kolmården innan. Vi åt tacos tillsammans och när alla barn var så trötta att det var dags för hemfärd skildes vi åt. När John somnat i sin säng gick jag och Calle ut igen för att påbörja planteringen av tujorna. Sex är i jorden och vi har 14 kvar att plantera. Troligtvis får vi köpa fler till bara denna rad. Sedan ska den andra kanten också planteras. Men det får bli en annan helg det!
         

Inga kommentarer: