15 maj 2015

Några halvklara projekt

Denna fredag tillbringade jag och John i Edsvalla med goda vänner och massor av energipåfyllning. Och sol! Fantastiskt mycket, härlig sol! John lekte och hade hur kul som helst. Tråkigt nog slutade det hela lite ledsamt med att John fick fingrarna klämda ganska ordentligt i ytterdörren. Men det gick bra som tur var! Senare kom vi hem till en nästan färdig altan. Hantverkarna har några timmar kvar, sedan är det bara att börja möbler den. Stor blir den! Cirka 60 kvadratmeter altan.
                
Vi slängde i oss pizza och gick sedan ut för att gräva ner resterande tujor. John hade väl lekt av sig under kvällen för han var hur snäll som helst och grejade runt och lekte för sig själv. Tack vare det hann vi snabbt färdigt. Det blev ett rätt lyckad resultat dessutom. Enligt oss åtminstone! Jag hann väl också plantera  lite i en av pallkragarna och sätta några pelargonier i kruka. Finfin dag slutar i en finfin kväll.
               

2 kommentarer:

livet på myra sa...

Haha,står han med en öl och vattnar?! :)) får man fråga vad tujorna kostade st ca?! Vi funderar på att ha det ist för granhäcken nån gång. Hos er blir det också en hög häck eller?
Tur att det gick bra med fingrarna,gör ju så ont att bara klämma sig lite ju!
Kram

Emma sa...

Javisst, Calle har alltid en öl till hands när vi grejar. Ingen stark dock.

Våra tujor kostade 89 kr styck, Det finns ju en billigare variant som kostar 49 men den sorten gillar inte jag. Det är tänkt att bli häck ja. Kanske inte fullständigt tät. Vi får se.

Kram