28 maj 2015

Den där goodiebagen

När jag såg goodiebagen från vårruset som det diskuteras en del kring i medier just nu så var jag helt säker på att vi inte hade fått tamponger och tvättrasor i Karlstad. Det visade sig dock att jag knappt hade öppnat min påse och när jag tog en närmare titt, jovisst, där låg samma skittråkiga saker som i resten av Sverige.

Jag hörde på p4 när det pratade med arrangören och han menade att de valt bort annat, som rabattkuponger till förmån för detta. Jag tar hellre rabattkuponger varje dag framför denna stereotypa påse. För fy tusan vad tråkigt! Inte ens på en mässa för kvinnlig menstruation skulle den här goodiebagen vara rolig. Kvinnor vill ha andra saker än mens-eller städprodukter! Faktiskt! Känns nästan som ett litet hån mot alla starka kvinnor som deltog i loppet. Vi är tydligen reducerade till mens och städning. Men kära ni! Mitt liv är så mycket mer än det. Onödigt ont är vad det är medan träning är ren glädje och utmaning.

Dessa åker i soporna för mig men hade jag fått träningsrelaterade saker som rabattkupong på någon sportaffär eller gratis träningpass på ett träningscenter. Hade använt det med en gång! Kanske läge att tänka till lite nästa gång, ni på vårruset, Va?! Va?!

3 kommentarer:

livet på myra sa...

Haha! Vilken höjdargoddiebag! Tråkigt för alla klimakterietanter som va med...Nej,fy!!

Emma sa...

Det var ju en tena med också! Blä!

livet på myra sa...

Hahaha! Är det sant!!! Nej,fy, det va inge bra!! Ta för givet att alla har ink besvär då! :(