26 april 2015

Gatusten som träningsmetod

Söndagkväll igen! Jag ska strax mysa ner mig i soffan med sista avsnittet av jordskott och lite kex och ost. Vi har tillbringat helgen med god vän från barndomen och hennes två barn. Barn som är ganska mycket äldre än John men han tycker ändå det är jättekul att hänga efter de stora killarna. En hel del tid har tillbringats ute på diverse hjulförsedda "fordon", cyklar, kickboards och inlines samt i lekparken. När dessa åkte hem efter lunch i dag fortsatte vi med förberedelserna inför altanbygget. Den nuvarande altanen måste vi själva riva bort först. Så i dag tog jag bort all gatsten som legat runt trädäcket som dekorering. Körde säkert 10 kärror och jag känner redan av det i underarmarna. John hjälpte mig en stund men gick snart över till att vattna diverse växter som blivit förflyttade för att inte bli överbyggda när den nya altanen kommer. Så länge John är aktiverad tillsammans med oss är han nöjd och glad. Gör vi annat eller han måste greja själv en stund hittar han på allt som han inte ska bara för att få uppmärksamhet antar jag. Mycket jobbigt i längden. Hoppas att han snart kommer ur den här fasen för jag orkar snart inte med den mer!
                                          
Well, John och Calle hann även fixa i garaget medan jag moppade nästan alla golv här hemma (240 kvadratmeter golv, tar sin lilla tid) och jag tyckte visst inte jag hade rört mig nog för jag tog cykeln till ett jumping-pass. Hårdaste jag varit med om, lite som att föda barn faktiskt! Helt slut cyklade jag hem till väntande tacorester och kvällssol. Det är fantastiskt nu med lövsprickning och vitsippor i backarna.

Altanen just nu i denna kvällssol. Snart ett minne blott. Måste också komma på någon bra och snygg förvaring till alla sommarleksaker som gärna ligger och skräpar över hela gården. Tänker ett varv till på det.
                                              

Inga kommentarer: