17 april 2015

Första (andra) frisörbesöket

Förra fredagen hade jag bokat tid för Johns första besök hos en riktig frisör. Tidigare har jag och farmor klippt honom. Men nu börjar håret bli långt så jag tyckte det var dags för den riktiga varan. Förra veckan, trots förberedelser, totalvägrade John. Efter en kvart gick han med på att sätta sig i stolen och få lite grön färg i luggen. Inte mer. Skam den som ger sig. Jag bokade ett nytt besök en vecka senare. Med tanker på att han varit där, visste vad det handlade om och att vi pratade om det hela veckan så kanske det skulle gå. Jag hade mina tvivel dock. Den här gången hoppade John glatt ur bilen, följde med in, gick och satte sig i stolen med detsamma. Och tänka sig! Han satt still i minst 20 minuter! Jag tror till och med att han tyckte det var roligt med tanke på de miner han gjorde åt sig sig i spegeln. Så stolt när han var klar. Vår stora unge. Måste säga att jag tycker första frisörbesöket är en riktig milstolpe!
                       

2 kommentarer:

Maria Gartman sa...

Wow, så imponerande! Och jättefin såklart. Jag har inte lyckats här trots alla mutor i världen. Min lycka är att jag har en krulltott till son, så det inte syns hur snett jag klipper...!

Emma sa...

Mutade med en bil med husvagn! :-) I morse ville John klippa sig som Oliver = han ville ha lockigt. Så nästa gång kör vi permanent! :-)