1 april 2015

April april din dumma sill

Första april. Alla får luras hur mycket de vill. Jag tycker det är ganska kul och spanar gärna efter skämten. Som för det mesta är ganska så dåliga. Som att Kent köper Spotify för 7, 47 miljarder dollar. I nördfaktat ingår att Kent har en mycket känd låt som heter just 747.

På Karlstads Universitets hemsida kan man läsa att ett enormt slukhål uppenbarat sig utanför hus 11. En pyramid skulle tydligen ha gömt sig därunder. Bra försök universitetet!

Värmlands folkblad försökte slå i oss att ett av tio vindkraftverk bara försvunnit helt spårlöst. Troligtvis på grund av "blixtsnabb korrosion". Men hallå. Tror ni vi är tomma eller?

NWT drog till med att alla krogar i Karlstad skulle förlora sitt serveringstillstånd på uteserveringarna. Det var väl kanske det skämt som lät mest troligt i alla fall. Ska man lura folk ska man kanske dra till med något som åtminstone verkar vara sant.

Ganska kul ändå att många går så himla "all in" på det här. Mina elever gillade också att få luras, speciellt de som känner igen detta från sina hemländer. Själv lyckades jag faktiskt lura några att de inte skulle få någon lunch i skolan utan fick gå hem och äta. Hihihihi!

Inga kommentarer: