23 mars 2015

Sweden loves Katy Perry


I går, söndag morgon, åkte jag och mitt lilla gäng till Stockholm för att se Katy Perry uppträda live på Globen. Biljetterna har varit bokade i månader så vi var lite mer än peppade på att dagen äntligen kommit!
                       
Stockholm visade sig inte från sin bästa sida. Gråkallt, blåsigt och regnigt var det. Dock visade sig det vandrarhem vi bokat för natten vara riktigt bra. Inte dyrt, stort gammaldags rum som till och med hade två kakelugnar! Underbar frukost ingick i priset så det får man se som ett riktigt klipp. Synd att jag trots det hade svårt att sova bara. Fast inte helt ovanligt dock när det gäller mig och bortasovande.

                           
Innan konserten gick vi på Italiensk restaurang och åt fantastiskt mat. Här på bilden min läckra fisksoppa. Åt också en supergod Bruschetta till förrätt och drack underbart rött vin. Hit kommer jag fler gånger.
                       
Väl tillrätta i Globen fick vi vänta närmare en och en halv timme på Katys entré. Närmare 13000 personer väntade liksom vi.
                     
Väl värd den väntan var det sedan när showen drog i gång. Katy Perry har stigit något oerhört i mina ögon. Hon var bätte live än "på radion" och dessutom var showen mycket underhållande. Katy tog dessutom mycket kontakt med publiken, pratade och tog upp folk på scenen. Något som gjorde att vi alla kände oss nära henne och att det kändes som att hon verkligen var där för vår skull!
                     
By the grace of god är min nya favoritlåt! Förstår ni hur stämningsfullt det var när Katy sjöng den akustiskt medan vi andra gungade i takt med tända mobillampor. Rysvarningar på den!!

Det hela avslutades spektakulärt med stor tårta på scenen, Katy som sjungades flög runt i publiken medan hon höll sig fast i ett knippe ballonger. Självklart regnade det även konfetti och riktiga ballonger från taket. Alla i extas! Det var en fantastisk show. Jag är en nyfödd Katy Perry-älskare! Det var så fantastiskt bra!

Inga kommentarer: