21 mars 2015

Kylslaget men fint

I dag var det inte varmt i luften inte. I morse hade vi till och med lite snö på grästopparna när vi vaknade. Turligt nog tinade det snabbt bort. Jag och Jack började dagen med rallylydnadsträning. Vi var ganska många så det blev utmärkt för Jack att träna passivitet på ny plats, med nya hundar samtidigt som vi gick bana och fokuserade på att fokusera på mig istället för att göra utfall mot de andra. Perfekt start på dagen!
Hemma igen åt vi lunch och bakade kladdkaka. John vill gärna smaka på alla ingredienser innan de rörts ihop. Blir lite galen på det faktiskt. Annars är det fantastiskt roligt att just baka ihop. Det blev en klassisk kladdkaka som vi sparade tills Christine och Emmet kom och hälsade på oss på eftermiddagen. Jag lyssnade nästan sönder Innan vi faller som Jocke Berg och Lisa Nilsson sjöng tillsammans på Skavlan igår. Så fruktansvärt bra!

Efter fikat tog vi barnen på varsin cykel och cyklade till lekparken. Emmet är nästan precis ett år yngre än John men den här gången kunde de leka och ha roligt tillsammans. Emmet hängde på John som en lillebrors och gjorde som han gjorde. Jag är inte van vid det och fick be John flera gånger att inte göra vissa saker för att "lilbrorsan" hängde på. Gulligt!

Till kvällen var det allmän trötta miner så vi åkte och köpte pizza och gjorde något som nästan aldrig händer. Vi åt maten framför tv:n till en Bamse-film. Myspysig lördag!!
                                         

Inga kommentarer: