19 januari 2015

Vem är du?

På senaste tiden verkar det faktiskt som att besöksstatistiken stigit något. Vore väldigt roligt att veta vem det är som läser här eftersom det inte kommenteras så hårt direkt. Så min fråga till dig: "Vem är du?". Och har du någon rolig blogg som jag kan läsa? Jag är verkligen ute efter att hitta fler bloggar som handlar om det vanliga livet. Lite lagom babblig sådär som min är....jämt..... Så tips mottages gärna!

4 kommentarer:

livet på myra sa...

Åh no!! Det är säkert jag som är skyldig femtielva besökare. Jag är inne flera gånger om dan,tycker det är så kul att se om du lagt in något nytt.
Kram

Emma sa...

Haha, ja då har du ju presenterat dig i alla fall! :-) Tänkte mest för att det steg och har hållit i sig sedan jag delade några inlägg på facebook. Och...jobbar du inte kvinna!! :-)

livet på myra sa...

Jodå! Men har lite fritid också. ;) eller tänker du på tiden när min kommentar publicerades,din tid är felinställd! :)
Kram

Emma sa...

Haha, nej jag skojade eftersom du hinner klicka på min blogg så många gånger. :-) Ja jag vet att tiden är fel men fattar inte vilken det ska va.

Det brukar inte räkna samma besökare flera gånger om man klickar in från samma server. Dessutom är det helt andra adresser som det länkas ifrån. Men men ingen som vill ge sig till känna så. :-)