17 januari 2015

Hur man skapar utrymme för energipåfyllning.

Jag har väl skrivit om det förut men fredagar är verkligen inte någon rolig dag enligt mig. Trött och grinig vill man helst bara gå och lägga sig. Ofta somnar jag strax efter John. Lördagar däremot är min cup of tea. Långfrukost med hela familjen är en regel. Den här morgonen blev jag dessutom nästan tårögd av lycka över att hitta en sneak peek från ZIN 55 videon som jag hade en pytteliten del i när vi var i Göteborg. Jag hoppas verkligen verkligen att jag ska få chans att se hela videon eftersom den egentligen är för Zumbainstruktörer! Duktiga duktiga Kass och Steve!! Om inte är jag ändå otroligt lycklig och stolt över att ha haft möjligheten att dansa för dessa två.
Dagens planer var att äntligen uppleva Marias 30-årspresent som hon fick av oss när hon hade party för några veckor sedan. Presenten innebar att vi skulle hänga lite på relaxavdelningen på Sundsta badhus och sedan käka lunch ute. Relaxavdelningen var mycket bättre och mysigare än vad jag trott! Det fanns en varm hamamsten, flera olika bastuar, bubbelpooler, solrum och en launch. Mysigt och efter en massa relaxande och babblande var man lagom avslappnad men väldigt hungrig. Då drog vi vidare och intog brunch på Plaza. Gud vilken buffé! Massor av mat och lika stor efterrättsbuffé. Vi åt och tjötade. När vi var klara runt halv 4 var mina energidepåer verkligen påfyllda.
                                     
Här hemma hittade jag några bortglömda spel och pussel som jag tror är efter mig och syrran. Äntligen något nytt! Så avslutade vi en underbar dag med en spel och pusselkväll. Jag kan nästan inte tänka mig en mer perfekt lördag! Efter förra helgens magsjuka och inställda zumbaevent behövde jag den verkligen!

Inga kommentarer: