7 januari 2015

Första jobbdagen

Haha, vilket skittråkigt och bajsnödigt inlägg jag skrev i går. Sorry, var i typ lyckorus över mitt braiga liv. Det får man vara ibland! 

I dag var det då back to vardagen för oss alla. Tror aldrig påklädning och morgonfix har gått så snabbt för vår trilska treåring. Han var verkligen eld och lågor och när han rusade in på föris med sin kompis kunde jag åka till jobbet med ett stort leende på läpparna. Leendet var mindre när jag hämtade honom och han absolut inte ville gå därifrån dock. 
Skönt att vara tillbaka på jobbet också. Mycket tid gick till att planera scheman idag då eleverna börjar först i morgon. Lite så där pirrigt av glädje i magen av att få träffa dem igen. Plus inte mindre än 4 (5) nya som dimper in efter hand nu. Jag har även fått till mitt eget schema riktigt bra denna gång tycker jag. Till skillnad från förra terminens schema där jag inte hade någon planeringstid alls så är det betydligt mer luft nu.

Kvällen ägnades åt att besöka nyöppnade Hälsohuset (Har längtat!!). Det var fantastiskt fint och fräscht och som grädde på moset var ju team sweden där och introducerade alla som ville på jumping fitness. Herregud vilket roligt och fartfyllt pass! Efter 25 minuter dröp jag av svett och både ben-och magmuskler var alldeles stumma. Mer sånt till folket!

Inga kommentarer: