31 december 2014

Årets sista inlägg

Gott nytt år! Årets sista dag visade sig verkligen från sin bästa sida. Sol, runt nollan och snö! Jag började dagen med årets sista träning. Därefter gick jag hem och hämtade familjen för promenad i det vackra vädret. John tog vi i pulkan och stannade till vid en backe för att åka lite med pulkan. Vi var nog ute i en och en halv timme och det var bara ren energi!!
                 
För dagens firande hade vi bjudit hem The Gartmans. Tyvärr kunde bara halva styrkan komma eftersom minstingen blev sjuk och mamman fick hålla sig hemma då. Men det var roligt att träffa pappa och Oliver även om de andra två såklart var saknade. Bra ändå med andra som håller sig efter 3-åringars tider. Tre kom de och vi lekte, åt och proppad efterrätt. När killarna började krokna var firandet över även om John ville att Oliver skulle stanna kvar. Oliver inte lika med på noterna dock eftersom han nog trodde John menade stanna kvar och sova över. När man är tre vill man hem med mamma och pappa. Om några år ska vi nog få till några övernattningar ändå. Nu är klockan snart nio och jag är tveksam att vi stannar uppe till tolvslaget. Önskar er alla ett fantastiskt 2014.


3 kommentarer:

livet på myra sa...

Oopps! Vad det en pik?! ;)
Vi kommer nog också sova till 12 - slaget men man vaknar väl säkert till ändå så frågan är om man ska mysa lite till istället :)
Gott nytt år på er!!

Maria Gartman sa...

Haha!! Det var det första O sa när han kom hem, att John ville att han skulle stanna. Men båda grabbarna verkade väldigt nöjda med firandet iaf! Synd att jag missade det hela, men en annan gång så!
Hoppas att vi ses snart på det nya året. Vi lär inte heller vara vakna till 00, även om vi säkerligen lär vakna då. Gott nytt på et Bomans!

Emma sa...

Vad skulle vara en pik, Jessica? Gott nytt!

Jag tror killarna hade det väldigt mysigt, Mia. Oliver tyckte eventuellt att John var lite underlig/ouppfostrade men John tyckte det var fantastiskt kul att träffa O. Hoppas vi ses snart allihopa!!