19 oktober 2014

Loka Brunn


I helgen var det alltså ÄNTLIGEN dags för vår barnfria helg på Loka Brunn. Barnvakterna kom redan på torsdag kväll (farmor och farfar) och på fredagen slutade både jag och Calle någon timme tidigare för att hinna till incheckningen vid tre. Bara det var ju lyxigt! Båda var vi nog lika peppade på att få den här helgen tillsammans. Helt utan krav. Fredagen började smått fantastiskt med välkomstfika och invigning av bubbelpoolerna. Jag hade en inbokad ryggmassage klockan sex som var helt underbar. Sedan åt vi trerättersmiddag och stupade i säng. Tyvärr hade jag i vanlig ordning svårt att sova första natten borta. Lördagen fortsatte i samma underbara anda. Hotellfrukost! Bara det! Och så tog jag en sväng till gymmet medan Calle bubblade. Innan lunch hade jag ännu en behandling inbokad. Pedikyr som resulterade i fantastiskt fina fötter och sköna, masserade vader. Så lunch, mer bubbelbad och sedan middagen. Ännu en tidig kväll i skön säng. Loka Brunn är helt fantastiskt om man bara vill koppla av, bli ompysslad och varva ner.

John hade också haft en underbar helg med farmor, farfar och senare också Gholam. Både läggningar och uppvaknanden på natten hade gått finfint. Eftersom det var första gången vi var ifrån honom en hel natt och eftersom det dessutom rörde sig om två nätter var det ju väldigt skönt att det inte var några problem.

Å! Vilken lyxig underbar helg vi haft. Det dröjer nog länge innan vi får uppleva densamme. Å andra sidan tar det nog ett tag innan känslan från den här ebbar ut.
Vårt vackra rum

Den underbara vattensalongen med alla pooler.

Vattensalongen från utsidan.

2 kommentarer:

livet på myra sa...

Gud va fantastiskt gött ni verkar haft det!! Härligt!
Kram

Emma sa...

Det hade vi verkligen. Lever på känslan än! Krams