20 juli 2014

Vilken härlig dag!!

Den här dagen kommer antagligen gå till historien som en sådan där underbar sommardag som man kan blicka tillbaka på när höstmörkret börjar smyga sig på. Calle var ute och spelade igår kväll men kom inte hem allt för sent så han orkade masa sig upp med oss vid halv åtta. Redan klockan nio var vi på stranden med medhavd frukost. Vi smög med Jack trots att hundar inte får vara där. Men vi var typ först och Jack skulle inte använda stranden som toa så vad sjutton! Vi badade och hängde lite med familjen Gartman som slöt upp. Urmysig start! 
                          
Sedan fick vi skynda hem, svira om och slänga ihop en lättare lunch åt John som han fick picknicka på i bilen. Calle och Krister skulle spela på Bjurbäckens Slusscafé. Vi tyckte det var en mysig utflykt så därför hängde hela familjen på. Detta är en utflykt jag verkligen rekommenderar. Ett mysig café i lantlig miljö vid vatten, loppis och så slussarna att titta på. Man kan ta med egen picknick och det fanns även en grillplats nedanför slussarna. En riktig idyll! Och bra musik hade de också!!


John och jag gick ner för att titta på slussarna. Jag lovar att jag aldrig hållit så hårt i honom för det var högt! John däremot tyckte det var spännande att titta på båtarna som blev låsta i slussen medan vattnet rann till.
Hemma igen startade vi grillen och kokade färskpotatis. Fina familjen Gartman kom för att dela kvällsvickningen med oss. Våra killar var rätt slitna efter många aktiviteter men när vi tog fram bilar och bilmatta lekte de så fint sida vid sida.

När The Gartmans drog hem med sina kvällströtta pojkar var John på ett ganska piggt humör eftersom han somnade i bilen på väg till Bjurbäcken. Jack behövde promeneras så vi tog John på cykel för en cykelpromenad förbi lekparken.
                         
Efter cykling och lekparkshäng bar det hemåt för gröt och nattning. En riktigt härlig sommardag har det varit!

Inga kommentarer: