6 juli 2014

Semesterresa två

Då var det dags för vår andra lilla tripp för sommaren. Denna gång har vi bokat stuga i Sälen och tanken är att vi ska få tid att umgås utan en massa hemma-krav. Dessutom har vi planerat in en del utflykter som passar litet barn och en hund. Jag har också packat tre böcker vilket nog visar lite på vad jag vill ha ut av den här resan.

När vi ger oss iväg med bilen vill vi också att resan ska vara målet. Därför stannar vi gärna på fina platser längst vägen där vi kan äta, fika och rasta små och stora. Vårt första stopp blev lunch mellan Munkfors och Hagfors. Där hittade vi en restaurang med utsikt över vattnet. Nästan framme i Stöllet dök vi in på en superstor loppis. Såg mycket fint som jag ej fick plats med i bilen. Köpte således ingenting. Utanför Malung fann vi ännu en fin rastplats vid vatten. Där fikade vi en stund innan resans sista etapp
Fikapaus
Framme i stugan.

2 kommentarer:

livet på myra sa...

Vart var den loppisen o vilken väg åkte ni? Tell me!! :)

Emma sa...

Ökar så mör fråger!!:) Tjaaa, vi åkte munkfors, Hagfors, ekshärad, Stöllet. Minns ej vad den hette men tog ett visitkort! Var stort plus antikt så det var väl skyltat. Ganska dyrt dock!