5 juli 2014

Hot hot hot

Gud, vad varmt det var idag! Mycket positivt om man kan vara vid stranden, vilket vi inte kan ännu. John ville inte ens bada i den uppblåsbara poolen. "Jag vill vara inne" deklarerade han större delen av dagen och det enda som fick igång honom var när mormor kom med små motorcyklar som körde i en loop. Även om kopporna börjar bilda skorpor och febern verkar vara på väg bort så är nog den där tappringen inte riktigt sig själv ännu!

På morgonkvisten kände jag mig hurtig så jag och Jack gav oss ut i skogen tidigt för att hitta fler pinnar i "Friska Forshaga": Gav mig ut i en del av skogarna där jag faktiskt aldrig varit tidigare. Dumt nog var jag för styv i korken och skulle ge mig på den svarta (och svåraste) pinnen direkt. Upp och ner klättrade vi i skogen tills jag gav upp på grund av att Jack var helt slut! Jaja, det var bara att ge sig på de enklare pinnarna. Ja men då hade jag såklart tappat kartan. Aldrig att jag tänkte mig ut i terrängen igen och leta efter den. Så vi traskade vackert hemåt och jag passade på att träna Jack på att vara lös. Mycket duktig var han. Trots det lilla missödet fick vi massor av motion (ca en och en halvtimme i terräng), vi såg delar av Forshaga vi aldrig tidigare beskådat och vi hade väldigt trevligt. Det är väl ändå det som är Friska Forshagas syfte? För någon orienterare, det har jag aldrig varit!!
                                           

2 kommentarer:

livet på myra sa...

Haha, nej gud nej! Kommer ihåg när vi skulle orientera på frycke Jag va så värdelös. Och du va nog inte så mycket bättre. ;) Slutade det inte med att nästan alla hängde på Pär sen när vi va i skogen?
Kram

Emma sa...

Jo, exakt så var det! Har alltid hata orientering!! Så när Calle nu säger: "Att du skulle bli så biten av O..." skriker jag STOPP! Det här är INTE orientering! Orienteringsgrejerna syns i alla fall bättre än pinnarna....